Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Θετικό τεστ της Χατζηγεωργίου σε καμπ επιλέκτων Κ16

Στον Άγιο Κοσμά πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (13-14/1) καμπ αξιολόγησης για Κορασίδες (Κ16) στην Υδατοσφαίριση.Σε αυτό συμμετείχαν 16 επίλεκτες από την Ομοσπονδία, αθλήτριες, μεταξύ των οποίων και η κερκυραία Ίρις Χατζηγεωργίου, η οποία αγωνίστηκε σε όλες τις ηλικιακές γυναικείες ομάδες του ΝΑΟΚ και από το περασμένο καλοκαίρι φοράει το σκουφάκι του Εθνικού Πειραιώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος του καμπ, πραγματοποιήθηκε και φιλικός αγώνας με την ομάδα του Πανεπιστημίου Harvand.

Ικανοποιημένος ο Ομοσπονδιακός κόουτς

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Τσόκας είχε καλέσει τις αθλήτριες: Βιδάλη, Παπανδρέου (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Βελέντζα, Χατζηγεωργίου (ΕΘΝΙΚΟΣ), Κεπενού, Κοντάκου (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Βάλβη, Κρασσά, Ντούλη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Γλυνιαδάκη, Κουνδουράκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Κάτση (ΝΟ ΧΙΟΥ), Χέλμη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μούζη (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μπίκου, Σαλέχ (ΠΑΟΚ). Όπως τόνισε ο κ.Τσόκας: «Ήταν το έκτο καμπ για κορίτσια που έχουν γεννηθεί το 2008. Μείναμε ικανοποιημένοι με την απόδοση τους και στα τεστ που κάναμε και στα διπλά που παίξαμε μεταξύ μας και με το πανεπιστήμιο του Harvard». Επόμενο προγραμματισμένο καμπ είναι τέλος του μήνα στην Κρήτη.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!