Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Οι Μίνι Παίδες του ΝΑΟΚ “μάξι” νίκες & πρόκριση στη Β΄φάση (φωτο)

Ο ΝΑΟΚ ξεκίνησε με δύο νίκες  στον 11ο Όμιλο της Α΄φάσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, οι αγώνες του οποίου διεξάγονται αυτό το Σαββατοκύριακο  στο κολυμβητήριο “Σπ. Γιαννιώτης” του ΕΑΚ Κέρκυρας. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα, που έγινε χθες επικράτησε 18-10 επί του Πύρρου Ιωαννίνων, ενώ σήμερα το πρωί επιβλήθηκε 12-9 του Άρη Θεσ/κης.

 

Μετά τα αποτελέσματα αυτά, ο ΝΑΟΚ όχι μόνο κλείδωσε την πρόκριση για την Β΄φάση, αλλά είναι και το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας του Ομίλου. Ο ΝΑΟΚ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του σήμερα το απόγευμα αντιμετωπίζοντας την ΚΕ Κοζάνης. H αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι παίδων (Κ13). Στην Α΄φάση παίρνουν μέρος  συνολικά 52 ομάδες, χωρισμένες σε 12 ομίλους. Στον 11ο Όμιλο της Κέρκυρας, μετέχουν οι ομάδες ΝΑΟ Κέρκυρας, Άρη Θεσ/κης, Πύρρου Ιωαννίνων και ΚΕ Κοζάνης. Στη Β΄φάση (21-23 Απριλίου 2023) ΔΕΝ προκρίνεται η τελευταία ομάδα της βαθμολογίας του ομίλου.

 

 

Σαρωτικός με Πύρρο

Στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου, ο ΝΑΟΚ αντιμετώπισε τον Πύρρο Ιωαννίνων.  Η κερκυραϊκή ομάδα ήταν σαρωτική στα δύο πρώτα οκτάλεπτα με επί μέρους σκορ 9-1. Στη συνέχεια, έκαναν χαλαρά διαχείριση του σκορ, κατακτώντας τη νίκη, που δίνει προδάδισμα πρόκρισης του ΝΑΟΚ στην Β΄φάση του πρωταθλήματος. Πρώτος σκόρερ του ΝΑΟΚ ο Σπύρος Ρέτσης με 12 τέρματα και ακολούθησαν οι Κων/νος Γιαννιώτης με τρία, Μιχάλης Τρύφωνας με δύο και ένα  Ζήσης Μάρτος. Τα οκτάλεπτα: 2-0, 7-1, 5-5, 4-4.

 

 

Νίκη με ανατροπή

Στον σημερινό αγώνα με τον Άρη Θεσ/κης, για την 2η αγωνιστική του 11ου ομίλου, ο ΝΑΟΚ στο πρώτο οκτάλεπτο βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4. Αυτό αφύπνισε τους νεαρούς παίκτες της κερκυραϊκής ομάδας, οι οποίοι στο επόμενο διάστημα του αγώνα ήταν καταιγιστικοί, επιτυγχάνοντας ανατροπή στο σκορ και μεγαλειώδη νίκη με 12-9. Για τον ΝΑΟΚ σκόραραν οι Σπύρος Ρέτσης έξι τέρματα, Κων/νος Γιαννιώτης πέντε και Ζήσης Μπότος, ένα. Τα οκτάλεπτα: 1-4, 4-1,5-3, 2-1.

Tο ρόστερ του ΝΑΟΚ

ΝΑΟΚ (ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡ.- ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡ.)ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ.-ΓΑΡΝΕΛΗΣ ΑΘ.-ΚΑΚΑΡΟΥΓΚΑΣΑΝΤ.-ΚΟΜΙΑΝΟΣ ΘΕΟΔ.-ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΩΝ.-ΜΠΑΛΗΣ ΦΙΛ.-ΡΕΤΣΗΣ ΣΠ.-ΔΟΥΚΑΣ ΓΑΒΡ.-ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.-ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΜΙΧ.-ΜΑΡΤΟΣ ΖΗΣ.-ΤΟΜΙΤΖΗΣ ΔΗΜ.-ΠΟΛΕΝΤΑΣ ΣΤ.-ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΗΜ.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!