Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Παν.Δόση χάλκινο στο ύψος του Πανελλήνιου Κ23

Το χάλκινο μετάλλιο στο ύψος Νέων Γυναικών κατέκτησε σήμερα η Παναγιώτα Δόση.

Η αθλήτρια του ΑΟ Κέρκυρας 2015, που την περασμένη εβδομάδα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων/νεανίδων με επίδοση 1.82μ και έπιασε το όριο συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Κ20,  σήμερα έμεινε στο 1.77μ.

Η 18χρονη Παναγιώτα Δόση πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα ύψη 1.69μ., 1.73μ & 1.77μ ,ωστόσο απέτυχε και στις τρεις προσπάθειες στο 1.80μ.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η Δέσποινα Μαλταμπέ (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) με επίδοση από την πρώτη προσπάθεια 1.80μ και την δεύτερη η Αθηνά Ρέτζιου (ΓΣ Κηφισιάς)με την ίδια επίδοση, αλλά με την δεύτερη προσπάθεια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!