Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου: «Σκληρά μέτρα» για την παράνομη στάθμευση στο Μαντούκι

Με 51 θέματα συνεδρίασε την Τετάρτη το Δημοτικό συμβούλιο Κεντρικής Κέρκυρας. Τα περισσότερα από αυτά αποτελούσαν παλιές εκκρεμότητες έργων που έφτασαν στο χρονικό όριο των προθεσμιών τους και έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις προκειμένου να μην χαθούν χρηματοδοτήσεις.

Από τη διαδικασία των ερωτήσεων προέκυψε συζήτηση σε πολύ ενδιαφέροντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.
Το σημαντικότερο ήταν η πυρκαγιά στο Μαντούκι από την οποία προκύπτουν ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση του πυκνοδομημένου ιστορικού κέντρου της πόλης σε περιπτώσεις πυρκαγιάς ή άλλων φυσικών καταστροφών. Στο θέμα αυτό έθεσαν τον προβληματισμό τους όλες οι παρατάξεις και ζήτησαν να συζητηθεί συνολικά το ζήτημα της πολιτικής προστασίας του Δήμου.
Όπως ανακοίνωσε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου την Παρασκευή (σ.σ. σήμερα) θα συνεδριάσει το Συντονιστικό και θα συζητήσει εκτός από τα θέματα που είναι προγραμματισμένα και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την πυρκαγιά στο Μαντούκι. Επίσης είπε ότι είναι σε εξέλιξη η εκπόνηση σχεδίου αντιμετώπισης των εν λόγω κινδύνων. Η κ. Υδραίου προανήγγειλε «σκληρά μέτρα τα οποία θα ληφθούν σε συνεργασία με την αστυνομία ώστε να περιοριστεί η παράνομη στάθμευση που κλείνει τους δρόμους» και ενημέρωσε ότι «υπάρχει πολύ μεγάλη προσφορά από πολίτες και φορείς σε βοήθεια για τις οικογένειες που επλήγησαν από την πυρκαγιά».

(από ΕΡΤ Κέρκυρας)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!