Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Υπηρεσία Πρασίνου: “Καλέστε την αστυνομία ή τις υπηρεσίες μας εάν δείτε βανδαλισμούς”

Με αφορμή τους βανδαλισμούς που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε δημόσιους χώρους , η Υπηρεσία Πρασίνου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τους πολίτες να τηλεφωνούν στην Αστυνομία ή στις Υπηρεσίες της και να καταγγέλλουν τις πράξεις αυτές.

Η ανακοίνωση:

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν σημειωθεί κακόβουλες ενέργειες από ασυνείδητους πολίτες σε κεντρικά σημεία της πόλης μας,  όπως σπάσιμο  δύο δένδρων  στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως, σπάσιμο γλαστρών στην Πλατεία Δημαρχείου, σπάσιμο του ξύλινου φράχτη προστασίας στην παιδική χαρά του Μποσκέτου, όπου επανειλημμένα έχει επισκευαστεί  και αφαίρεση δεκάδων φυτών από παρτέρια σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παρακαλούμε όσοι δημότες μας αντιλαμβάνονται τέτοιες κακόβουλες ενέργειες να ενημερώνουν άμεσα την Αστυνομία ή τις Υπηρεσίες του Δήμου στα τηλ. 2661086018 ( Τμήμα Συντήρησης Πρασίνου)  και 26610 21835 ( Τμήμα Καθημερινότητας), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!