Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Βαρούχας: Συστάθηκε ομάδα διαχείρισης κρίσεων για τον τουρισμό- Από ποιους απαρτίζεται (vid)

Σύσκεψη με τους τουριστικούς φορείς πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Ιστορικό Δημαρχείο, San Giacomo, ύστερα από πρωτοβουλία του αντιδήμαρχου Τουρισμού , Πάνου Βαρούχα και συστάθηκε ομάδα διαχείρισης κρίσεων για τον τουρισμό με αφορμή τον κορωνοϊό αλλά και όπου αλλού υπάρξει πρόβλημα και αφορά τον τουρισμό. 

Σύμφωνα με τον κ.Βαρούχα, υπάρχει κρίση στη τουριστική οικονομία λόγω κορωνοϊού και ίσως υπάρξει μεγαλύτερη , οπότε είναι σημαντικό ,αυτή τη στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να είναι ενωμένοι και να αποφασίζουν μαζί για τα θέματα που αφορούν την βασική οικονομία του νησιού που είναι ο τουρισμός , γι’αυτό και συστάθηκε η ομάδα.

 

Τα μέλη της ομάδας:

H ομάδα απαρτίζεται από τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Κέρκυρας Γ.Χονδρογιάννη ο οποίος θα εκπροσωπεί και τον ΟΛΚΕ, την Μαρίνα Γουβιών και την Ένωση Ναυτικών Πρακτόρων Κέρκυρας,τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας Σπ.Χαλικιόπουλο τον Πρόεδρο της ΟΕΤΚ  Π.Κατσαρό,Τον Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μπ/Βούλγαρη,τον Πρόεδρο της Ιονίου Ομοσπονδίας  Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Κ.Μουζακίτη ο οποίος θα εκπροσωπεί και τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας, τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα, τους Περιπτεριούχους, την Ένωση Τροφίμων και Ποτών, Ένωση Υπόδησης, Οικοδομικών Υλικών κ.λ.π, τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Β.Ε.Κ. Κ. Κιτσάκη, ο οποίος θα εκπροσωπεί και το Σωματείο Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων Κέρκυρας καθώς και άλλα 22 σωματεία που βρίσκονται κάτω από την «ομπρέλα» της Ομοσπονδίας,τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας  Ν.Καψοκαβάδη ο οποίος θα εκπροσωπεί όλο τον κλάδο των μεταφορών και τέλος τον Διευθυντή Π.Υ. Τ. Ιονίων Νήσων , Κωνσταντίνο Τσουμάνη ο οποίος εκπροσωπεί τον ΕΟΤ.

Βίντεο:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!