Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφια με τη Μ. Υδραίου η Ένη Κατέχη στο Μαθράκι

Από την παράταξη της Μερόπης Υδραίου σνσκοινώθηκε η υποψηφιότητα της Ένης Κατέχη για το Μαθράκι

 

Η ανακοίνωση

 

‘’ Με τη Μερόπη Υδραίου και η Ένη Κατέχη για το Μαθράκι της πράσινης ανάπτυξης.’’

Η Αντιγόνη (Ένη) Κατέχη μια δραστήρια και δυναμική γυναίκα είναι μια νέα υποψηφιότητα με την αυτοδιοικητική παράταξη μας.Η Ένη, που είναι ελεύθερη επαγγελματίας και ασχολείται με το χώρο της εστίασης, έχει στην καρδιά της το Μαθράκι.Ενώνει τις δυνάμεις της μαζί μας για να γίνουν πράξη όλα όσα προβλέπει το Σχέδιο Κέρκυρα 2028 για το Μαθράκι:
-Την επέκταση, βελτίωση και εκσυγχρονισμό του λιμανιού και τη δημιουργία έξυπνης μαρίνας.
-Τη βελτίωση του οδικού δικτύου.
-Την στήριξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής στο νησί.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Μυοκαστορας στη θαλασσα των Αλυκών(video-pics)

“Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον βλέπω να αλλάζει, να γίνεται πιο όμορφος και αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο η Μερόπη Υδραίου, ηΔήμαρχος που ξέρει να διεκδικεί, να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα.Το Μαθράκι αλλάζει με έργα, αλλάζει και γίνεται πιο όμορφο με αυτούς που θέλουν και μπορούν.Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για αυτό το στόχο. Με αγάπη για το νησί και τους ανθρώπους του’’ αναφέρει η Ένη Κατέχη.
Μαζί πετύχαμε πολλά και μαζί θα πετύχουμε ακόμα πιο πολλά για τα Διαπόντια Νησιά μας τη νέα πενταετία.Στο πρόγραμμα μας ΚΕΡΚΥΡΑ 2028 το Μαθράκι, η Ερεικούσα και οι Οθωνοί θα έχουν ρόλο πρωταγωνιστή, θα διαμορφώσουμε για τα Διαπόντια Νησιά ένα αυτόνομο αναπτυξιακό πρότυπο τουριστικής ανάπτυξης και στήριξης των ανθρώπων που ζουν σε αυτά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!