Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Υποψήφιο για Διεθνές Ευρωπαϊκό Βραβείο το Μουσείο Καποδίστρια

Το Μουσείο Καποδίστρια βρίσκεται αυτό το διάστημα σε διαδικασία αξιολόγησης για το Διεθνές Ευρωπαϊκό Βραβείο “European Museum of the Year Award”. Πρόκειται για το μοναδικό ελληνικό μουσείο το οποίο συμμετέχει στον διαγωνισμό για άλλη μια χρονιά.

Η διοργάνωση του διαγωνισμού πραγματοποιείται από το European Museum Forum (EMYA/EMF).

Το Μουσείο Καποδίστρια επισκέφθηκε η διεθνής αξιολογήτρια-κριτής του οργανισμού Metka Fujs (Σλοβενία), η οποία γνώρισε την μόνιμη έκθεση και συζήτησε με την Διευθύντρια του Μουσείου, κυρία Ντάρια Κοσκόρου. Ενδιαφέρθηκε ακόμη, να μάθει για τις δράσεις του Μουσείου, την ιστορία του τόπου και του Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια, ενώ δεν παρέλειψε να γνωρίσει και να συζητήσει με το προσωπικό του Μουσείου.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!