Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Επισκέψεις προσωπικοτήτων στο Μουσείο Καποδίστρια

Επισκέφθηκαν το Μουσείο Καποδίστρια, ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα, Olaf Kjelsen συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ο Πρόξενος της Ελβετίας στην Ελλάδα, Jacques Baudevin και η Επίτιμη Πρόξενος της Ελβετίας στην Κέρκυρα, Carole Κασφίκη-Lehmann.

Οι επίτιμοι επισκέπτες περιηγήθηκαν στην μόνιμη έκθεση για τον Ιωάννη Καποδίστρια από την Διευθύντρια κυρία Ντάρια Κοσκόρου και στην συνέχεια αντάλλαξαν δώρα.

Ο Πρέσβης O.Kjelsen σημέιωσε στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου τα ακόλουθα:
“Φέτος, στο πνεύμα των εορτασμών του επετειακού έτους από τα 200 χρόνια της Ανεξαρτησίας της Ελλάδας,είναι σημαντικό να θυμηθούμε τους δεσμούς που δημιουργήθηκαν με τους Ελβετούς Φιλέλληνες και να καλλιεργήσουμε αυτούς τους δεσμούς και τις κοινές μας αξίες αντίστοιχα και στο μέλλον”.

 

 

kapodistria

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!