Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

“Φάρος Ζωής” – Χρυσός Σεπτέμβρης: Μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας

Ο Σεπτέμβριος, Μήνας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο της Παιδικής Ηλικίας. Μήνας αφιερωμένος σε όλα τα παιδιά Ηρωες – Μαχητές που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την Ζωή . 

Η Κέρκυρα με τον σύλλογο  “Φάρο Ζωής”, είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που ξεκίνησε και ενώθηκε τις υπόλοιπες χώρες ανά τον κόσμο για την παγκόσμια εκστρατεία του ΧΡΥΣΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ώστε ο μήνας αυτός να καθιερωθεί επίσημα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει τον χρόνο πίσω αν και αυτή είναι η μοναδική επιθυμία χιλιάδων γονέων.. Η μία και μοναδική ….να ζήσουν μαζί με το παιδί τους όπως θα ήταν το σωστό ..να μεγαλώνει μαζί τους …να ανοίξει τα φτερά του όταν μεγαλώσει και να συνεχίσει την δική του πορεία….Δυστυχώς με μία λέξη όλα ανατρέπονται ……

Βοηθήστε ένα παιδί που έχει ως μοναδική ελπίδα θεραπείας τη μεταμόσχευση μυελού των οστών, προσφέροντας λίγα λεπτά απο τον δικό σας χρόνο !!

Ενημερωθείτε σωστά και Γίνε Εθελοντής Δότης Μυελού των Οστών ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ. Ισως σταθείς εσύ τυχερός ανάμεσα σε εκατομμύρια συνανθρώπους μας και δώσει Ελπίδα στη Ζωή!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!