Quantcast
SLIDERΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Καιρός: Ο Ιούλιος φεύγει με αφόρητη ζέστη -Κύμα καύσωνα με 42άρια

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στη Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης και της Θεσσαλίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο και βαθμιαία στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Οπως αναφέρουν οι προβλέψεις, ο Ιούλιος θα πει «αντίο» με καύσωνα. Η θερμοκρασία σε αρκετές περιοχές θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου και στα κεντρική ηπειρωτικά αναμένεται να φτάσει τους 42 βαθμούς, σύμφωνα με τους χάρτες που έχει δημοσιεύσει η ΕΜΥ, ως την Παρασκευή.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κέρκυρα ο υδράργυρος αναμένεται να φτάσει έως τους 33 βαθμους Κελσίου σήμερα και α.υριο ενώ την Τετάρτη θα αγγίξει τους 35 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη και την Παρασκευή τους 37!

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!