Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φαίακας-Σταυρούπολη 19-19 για την Α2 γυναικών χάντμπολ

Ισόπαλο 19-19 έληξε το ντέρμπι του πρωταθλήματος χάντμπολ  Α2 Γυναικών ανάμεσα στον Φαίακα Κέρκυρας και τον Απόλλωνα Σταυρούπολης. Στον αγώνα, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο ΕΑΚΚ, η κερκυραϊκή ομάδα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο Β΄μέρος κατάφερε να γυρίσει ένα ματς, όπου βρισκόνταν πίσω στο σκορ και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, διατηρώντας το αήττητο της έδρας της και παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου.

Με καθυστέρηση 60 λεπτών ξεκίνησε ο αγώνας στην Κέρκυρα, καθώς, καθυστέρησε να τελειώσει αγώνας βόλεϊ που προηγήθηκε. Ωστόσο, Φαίακας και Απόλλων Σταυρούπολης πρόσφεραν αναμέτρηση με σασπένς, με τις φιλοξενούμενες να αρκούνται στην ισοπαλία, καθώς, έβαλαν μόλις 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έχασαν το σαφές προβάδισμα το οποίο είχαν αποκτήσει, με 5 γκολ. Τα πεντάλεπτα : 1-1, 2-3, 4-5, 7-8, 8–11, 9-14 ( ημίχρονο ), 11-14, 11-14, 14-15, 15-17, 17-18, 19-19. Με τον Φαίακα (Μπίμπα) αγωνίστηκαν οι : Βλαχοπούλου, Τραγαράκη, Ραϋμόνδη, Βαπτίσμα 5, Μάμαλου, Σκουρτάϊ 2, Ιωάννου 1, Γραμμένου, Ντάλλη 1, Παπαδάτου, Σουρβίνου, Μπατσούλη, Μάστορα 3, Μπάρου 7.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!