Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λευκίμμη ΣΩΘΗΚΕ τίμια & με το σπαθί της

Η ΑΕ Λευκίμμης νίκησε πριν από λίγο  1-0 τον Μακεδονικό και παρέμεινε στη Γ΄ Εθνική. Ο αγώνας, που έγινε στο δημοτικό στάδιο Λευκίμμης κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ήταν για την 22η και τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη για να σωθούν και οι φιλοξενούμενοι για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Το γκολ, που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 5΄με πλασέ ο Μπουλάτοβιτς. Παρά το γεγονός ότι η κερκυραϊκή ομάδα έπαιζε αποδεκατισμένη & με τιμωρημένο τον προπονητής, ενώ για ένα σχεδόν ημίχρονο έμεινε και με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γεωργακόπουλου, εν τούτοις άντεξε στην πίεση των Μακεδόνων & πήρε την σωτήρια νίκη. Αξίζει να σημειωθεί η άριστη διαιτησία του Ι. Ρούτση (Κορίνθου) και των βοηθών του Ν. Μαυροκορδόπουλου (Αργολίδας) & Π. Σπηλιώτη (Κορίνθου) καθώς και η άψογη συμπεριφορά των φιλάθλων της Λευκίμμης, που είχαν γεμίσει το στάδιο.

 

 

 

 

Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, προέκυψε τετραπλή ισοβαθμία πάνω στη γραμμή σωτηρίας, με τα κριτήρια να υποβιβάζουν τον Μ. Αλέξανδρο. Να υπενθυμίσουμε ότι κατά του Μ. Αλεξάνδρου εκκρεμεί και η ένσταση, που έχει καταθέσει η ΑΕ Λευκίμμης (αφορά το γεγονός ότι δεν έχει κατεβάσει ομάδα υποδομών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΠΣ Ημαθίας, όπως προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος) και εκδικάζεται αύριο. Η ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ αγωνίστηκε με τους: Γκάγκο, Γρηγοριάδη, Νίκιτς, Ματσοβίλα, Τσεβανέδη, Γαστεράτο, Βασιλάκη, Γεωργακόπουλο, Λαμπτσάι, Μπουλάτοβιτς & Κατσέλη.

 

Γ ΕΘΝΙΚΗ – 2ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 1-0

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΟΦΑΜ ΑΝΑΒΟΛΗ (10/4/22)

Μ. ΑΕΛΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΡΙΚΑΛ ΗΜΑΘ- ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 2-0

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ-ΚΟΖΑΝΗ 0-2

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 0-0

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (22 αγ)

ΚΟΖΑΝΗ 47

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  46

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 37

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 36

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ν. ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ 33

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 33

ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 33

———————————————

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 33

ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 22

ΟΦΑΜ 21

ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 13

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 12

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ-ΟΦΑΜ έχουν 1 ματς λιγότερο

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!