Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικός ανάμεσα σε παλαίμαχους Αστέρα Κέρκυρας – ΑΡΗ Θες/κης για το Νοσοκομείο Κέρκυρας

Φιλικός ποδοσφαιρικός  αγώνας διεξήχθη το Σάββατο ανάμεσα στους Παλαίμαχους Αστέρα Κέρκυρας και του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης στο γήπεδο του Ολύμπου. Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκυρας “Αγία Ειρήνη”.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Λεωνίδας Ρουμπάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους διοργανωτές και τους φίλους του αγώνα που διέθεσαν χρόνο και κόπο να αγωνιστούν και να διαθέσουν τα έσοδα υπέρ του Νοσοκομείου μας. Σε μια δύσκολη στιγμή για το νησί μας άφησαν πίσω τα προβλήματα τις δυσκολίες και για 90 λεπτά αγωνίστηκαν με ψυχή και έδειξαν σε όλους μας ότι εάν θελουμε να πετύχουμε κάτι, μόνο με ομοψυχία μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το σκορ του αγώνα δεν μετράει αλλά τα γκολ της φιλανθρωπίας είναι σημαντικά!!!
Τα έσοδα αυτά θα διατεθούν στον τομέα της ψυχιατρικής υγειας λόγω και της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικης Υγειας που ήταν στις 10 Οκτωβρίου».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!