Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Φωτιά – Κέρκυρα: Υπό έλεγχο η φωτιά στα Βραγκανιώτικα

Νεότερη ενημερωση (17:45)

Υπο έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Βραγκανιώτικα Νότιας Κέρκυρας, σε σύντομο χρονικό διάστημα από την εκδήλωσή της. Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της Πυροσβεστικής, η φωτιά που εκδηλώθηκε δίπλα  από δασική περιοχή, εκαψε  περίπου δυο στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.
Αν και το σημείο ήταν δύσκολο για να προσεγγιστεί από τα οχήματα της Π.Υ. Εντούτοις με τις υδροφόρες και τα οχήματα της Πολιτικής  Προστασίας τα κατάφεραν και τέθηκε υπό έλεγχο πολύ γρήγορα, χωρίς τελικώς να χρειαστεί να επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα . 

 

Αρχικη ενημερωση
Σε  δύσβατο σημείο στα Βραγκανιώτικα Νότια  Κέρκυρα έχει εκδηλωθεί φωτιάΒραγκανιώτικα έχει εκδηλωθεί φωτιά, όπου τα πυροσβεστικά οχήματα δεν μπορούν να προσεγγίσουν. Επιχειρούν υδροφόρες ενώ έχει ζητηθεί άμεση επιχείρηση  των pzl 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!