Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Φ. Τσιμπούλη: “Εξεπλάγημεν από την απάντηση Καλόγερου για την υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος 2020”

Δηκτική στο σχόλιο της είναι η δημοτική σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Δια ποντίων Νήσων Φανή Τσιμπούλη, σε σχέση με την υλοποίηση (;) του Τεχνικού Προγράμματος 2020, με αφορμή την πτώση ψευδοροφών και σοβάδων σε 6ο Δημοτικό Σχολείο .
Η ίδια, με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο FB δηλώνει πως έχει εκπλαγεί με τις απαντήσεις που φορούν στα θέματα και που εκστομίζονται από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Νίκο Καλόγερο.
 
Το σχόλιο της Φ. Τσιμπούλη
 
Αναστατωμένη είναι η εκπαιδευτική κοινότητα από το γεγονός της πτώσης του ταβανιού στο 6ο νηπιαγωγείο Κέρκυρας, και όχι άδικα… Είναι ένα γεγονός, μέσα στα πολλά, που αν συνέβαινε σε διαφορετική χρονική στιγμή από εκείνη του σχολικού διαλείμματος,,… άλλα θα λέγαμε τώρα…
Με αφορμή, λοιπόν, αυτό, προκαλείται η μνήμη και φέρνει στην επιφάνεια μία ερώτηση του Τηλέμαχου Βασιλάκη (δημοτικού συμβούλου), προς τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών, σε τί ποσοστό έχει υλοποιηθεί το τεχνικό πρόγραμμα του 2020.
Η απάντηση ήταν αφοπλιστική! Θα εκπλαγείτε! μας είπε ο αντιδήμαρχος και πράγματι:
Eξεπλάγημεν από την ταχύτητα με την οποία αναπτύχθηκαν και λειτουργούν οι προκατ αίθουσες προσχολικής αγωγής (τίποτα).
Εξεπλάγημεν από τις παρεμβάσεις στην οδοποιία , με εξαίρεση τα σημεία της πόλης που έχουν φωτογραφηθεί άλλωστε.. (βλ. πρόσφατες καταγγελίες από Ύψο κ.α.)
Εξεπλάγημεν από την ποιότητα κατασκευής των υποδομών για την ανάκτηση των γαλάζιων σημαιών ( τις πήρε ο άνεμος και το κύμα σε Ύψο , Άη Γόρδη).
Εξεπλάγημεν με την ταχύτητα με την οποία απαντούν σε ερωτήσεις δημοτικών συμβούλων, Δημήτρη Θεόδοτου και εμένα της ίδιας και συγκεκριμένα για την κατεδάφιση των τουαλετών του δημοτικού σχολείου Σπαρτύλα. Η ερώτηση έχει υποβληθεί γραπτώς, πάνω από τρεις μήνες, απάντηση καμία…. θα το προχωρήσουμε όμως..
Εξεπλάγημεν με την ανάθεση της μελέτης του ΣΒΑΚ σε ιδιώτη, ύψους περίπου 200.000 ευρώ, παρότι κόπτονται για την σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το νέο περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), προβάλλοντας αριθμητική και επιστημονική επάρκεια των τεχνικών υπηρεσιών (την οποία δεν αμφισβητώ, γι αυτό και θέλω να είναι στην πρώτη γραμμή σε όλες τις περιπτώσεις έργων και μελετών).
Εξεπλάγημεν με την αρτιότητα και αποτελεσματικότητα του δημοτικού φωτισμού ακόμα και μέσα στην πόλη (βλ. Μαρασλή), διότι για την περιφέρεια ούτε λόγος να γίνεται..
ΚΑΙ γενικώς, έχουμε εκπλαγεί και αναμένουμε και περαιτέρω εκπλήξεις….
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!