Quantcast
ΚΑΙΡΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χαλάει ο καιρός με βροχές και καταιγίδες – Άνεμοι στο Ιόνιο

Βροχές, καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις, μικρής διάρκειας, στα βόρεια και δυτικά ορεινά, θα είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα.

Η ΕΜΥ προβλέπει τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, καθώς και σποραδικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η κακοκαιρία αναμένεται να κρατήσει ως και την Παρασκευή, αλλά το Σαββατοκύριακο αναμένεται νέα βελτίωση του καιρού.

Ο καιρός ωστόσο θα βελτιωθεί από το απόγευμα και μετά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, γρήγορα από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση, με την θερμοκρασία να παρουσιάζει πτώση, κυρίως στα βόρεια της χώρας.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου. Από το απόγευμα βελτίωση. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, βαθμαία βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!