Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χαντμπολ: Ο Δημήτρης Δελλής συνεχίζει στον Φαίακα

Η διοίκηση του Φαίακα συνεχίζει τον προγραμματισμό της για το «χτίσιμο» του ρόστερ της ομάδας, που θα συνεχίσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Μεγάλης Εθνικής κατηγορίας, Premier Handball. Έτσι μετά τις ανακοινώσεις που αφορούσαν τους Κώστα Τσιλιμπάρη, Ευγένιο Κουλούρη, Αντώνη Κόντη, Άγγελο Τσίλη & Άγγελο Γεωργαλή, χθες ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Δελλής θα συνεχίσει & φέτος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην κερκυραϊκή ομάδα.

 

Η ανακοίνωση του Φαίακα

Η διοίκηση του Φαίακα, σε ανακοίνωση της, που τιτλοφορείται: «Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Δημήτρη!», αναφέρει τα εξής : «Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ανανέωση συνεργασίας με ένα δικό μας παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας μας τον Δημήτρη Δελλή.

Ο Δημήτρης ξεκίνησε να ασχολείται με το χαντμπολ σε ηλικία 6 ετών το 2000 και μέχρι και σήμερα αγωνίζεται στην ομάδα μας ,με εξαίρεση τη σεζόν 2011-2012 που αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης ,όντας φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Η 20ετής προσφορά του Μήτσου στην ομάδα τεράστια για αυτό διοίκηση και αθλητής ήρθαν πολύ γρήγορα στην ανανέωση συνεργασίας και για τη σεζόν 2021-2022»

Διπλή η χαρά μου

Από την πλευρά του, ο παίκτης του Φαίακα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για ακόμα μια χρονιά θα είμαι μαζί με την αθλητική μου οικογένεια. Αυτή η χαρά είναι διπλή καθώς φέτος θα έχω στο πλευρό μου τον Κώστα Τσιλιμπαρη, τον Ευγένιο Κουλούρη, τον Άγγελο Τσίλη αλλά και όλους τους Κερκυραίους συναθλητές που πέρσι αγωνίστηκαν με το καραβάκι στη φανέλα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους υγεία και μια γεμάτη επιτυχίες αθλητική χρόνια! Vamos Καραβάκι!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!