Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Χρήστος Ρουμελιώτης: Ο νεότερος Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Ιόνιο με τον συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά” που Αξίζει να τον εμπιστευτείς!

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Γνώρισα τον Χρήστο Ρουμελιώτη πριν 3 περίπου χρόνια, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Γίναμε φίλοι και στη συνέχεια στενοί συνεργάτες.

Μέσα από τη συναναστροφή μου με το Χρήστο έμαθα πολλά, αν και συνομήλικοι. Για όσους δεν τον γνωρίζετε καλά, είναι άνθρωπος της καθημερινότητας, που ζει τα προβλήματά της και συναισθάνεται τις αγωνίες του κόσμου. Η πίστη στους στόχους του και η επιμονή του στην αποτελεσματικότητα ήταν κυρίως αυτά που μου έκαναν εντύπωση και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του.

Πολλές φορές είχαμε αναπτύξει συζητήσεις που μου εξέφραζε την αγωνία για το αύριο του τόπου του και την επιθυμία του να ασχοληθεί με τα κοινά για να δώσει τη δική του πινελιά στο Ιόνιο.

Ο αγαπητός μου φίλος είναι άτομο ανοιχτών οριζόντων. Βαθιά ευαισθητοποιημένος με αξιοσημείωτα δείγματα γραφής στο κοινωνικό, επαγγελματικό και φοιτητικό γίγνεσθαι. Είναι άνθρωπος με ήθη και αξίες. Αυστηρά δίκαιος, αλλά διαλλακτικός, με προσαρμοστικότητα. Διέπεται από την αρετή της υπομονής και στην δουλειά του, πάντα φιλόδοξος, με μεθοδικότητα, συνέπεια και καινοτομία. Οραματιστής με γρήγορη σκέψη, την οποία την εκφράζει με ευθύτητα και σεβασμό. Σπάνια εκρηκτικός, ποτέ όμως υβριστικός και αυτό το αναφέρω ως υπόδειγμα συνεργάτη έχοντας διανύσει μαζί του πάνω από δύο χρόνια επαγγελματικής πορείας. Τα λάθη του και τις αδικίες τα αναγνωρίζει πάντα με το προσόν της συγγνώμης.

Μπορεί να μην έχω δει πολλούς πολιτικούς, λόγω ηλικίας, αλλά τα χαρακτηριστικά του Χρήστου, θα ήθελα να τα βλέπω σε κάθε πολιτικό και είναι πλέον καιρός να ασχοληθούν τέτοιοι νέοι με την αυτοδιοίκηση. Πιστεύω, ό,τι Αξίζει να καθίσει στα έδρανα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων με την κα. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου επικεφαλής του συνδυασμού ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά. Είναι σίγουρο πως θα τα τιμήσει!

 

Γιώργος Τσιλιόπουλος

Συμφοιτητής και Συνεργάτης, Σύμβουλος καινοτομίας και τεχνολογίας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!