Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Η Σπυριδούλα Καρύδη χρυσή Πανελληνιονίκης με ατομικό ρεκόρ!

Η Σπυριδούλα Καρύδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν του  Πανελλήνιου Πρωταθλήματος  κλειστού στίβου Ανδρών-Γυναικών, που άνοιξε σήμερα την αυλαία του στο ΣΕΦ.

Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού με επίδοση 13.53μ στο τρίτο της άλμα, έσπασε το δικό της ρεκόρ, που είχε κάνει μόλις λίγες μέρες νωρίτερα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου Κ20, που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη. Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό Πανελλήνιο μετάλλιο στην κατηγορία των Γυναικών, που κατακτά η 19χρονη αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη.

Στον σημερινό πρωινό προκριματικό του ίδιου αγωνίσματος συμμετείχε επίσης η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Μαριάνα Μουρτσινούδη, η οποία αν και αποκλείστηκε πέτυχε επίδοση 11.30μ, που είναι ατομικό της ρεκόρ (προηγούμενο 11.01μ).

Καλή ήταν σήμερα η παρουσία των αθλητών του Κερκυραϊκού, Δημήτρη Μονόπωλη ο οποίος με επίδοση 15.82μ κατέκτησε την τέταρτη θέση στο τριπλούν Ανδρών και του Νίκου Νεράντζη, ο οποίος με άλμα 4.95μ ήρθε πέμπτος στο επί κοντώ Ανδρών.

Στο ύψος Γυναικών η Παναγιώτα Δόση (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος)  πέρασε το 1.75μ και κατετάγη έκτη. Αύριο το πρωί θα αγωνιστούν στους προκριματικούς των Ανδρών στο μήκος ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης (Κερκυραϊκός), στα 200μ Σπύρος Δουκατέλης (Κερκυραϊκός), στο ύψος Γιώργος Δόσης (ΑΟ Κέρκυρα) & Σπύρος Ντουραχάνης (ΑΟ Κέρκυρα) στα 800μ.

Στους προκριματικούς του επί κοντώ Γυναικών θα αγωνιστεί η 16χρονη αθλήτρια του Κερκυραϊκού Ηρώ Βραδή. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ολοκληρώνεται αύριο το απόγευμα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!