Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε το μεγάλο ηθοποιό Κώστα Βουτσά

ΑΘΗΝΑ. Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον μεγάλο ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στη Μητρόπολη. Συντετριμμένη η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού. Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών τελέστηκε ταφή.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε το πρωί της Παρασκευής στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, όπου η σορός του Κώστα Βουτσά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, προτού μεταφερθεί στην τελευταία του κατοικία, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Συντετριμμένη εμφανίστηκε η σύζυγος του ηθοποιού, Αλίκη Κατσαβού, η οποία μαυροφορεμένη και υποβασταζόμενη έφτασε από νωρίς το πρωί. Άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και συνεργάτες του, αλλά και απλός κόσμος που τον αγάπησε μέσα από τη μεγάλη οθόνη, μέσα από τους ρόλους και τις ατάκες του, έσπευσε να του πει το τελευταίο αντίο και να τον τιμήσει με ένα λουλούδι.
Όλοι σιγοψιθύριζαν το πόσο μεγάλο ταλέντο, αλλά και πόσο καλός άνθρωπος ήταν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν “ψυχούλα” και ότι βοηθούσε πολύ κόσμο κατά τη διάρκεια της ζωής του.

Πηγή:news247.gr   – φωτο EUROKINISSI

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!