Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Αγρού για το “Χαμόγελο”

Το ψήφισμα του Συλλόγου Διδασκόντων του Γυμνασίου Αγρού για το “Χαμόγελο του Παιδιού” και το επικείμενο κλείσιμό του.

Οι καθηγήτριες και καθηγητές του Γυμνασίου Αγρού θεωρούμε αδιανόητη την αιφνίδια απόφαση αναστολής της λειτουργίας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην Κέρκυρα. Μια τέτοια απόφαση,  και  ιδιαίτερα στα μέσα της σχολικής χρονιάς, όχι μόνο ξεσπιτώνει τους μαθητές μας, αλλά  και τους απομακρύνει  βίαια  από συμμαθητές και  φίλους, αλλά και τους καθηγητές τους. Μια τέτοια απόφαση, που προτάσσει οικονομικούς λόγους σε βάρος των παιδαγωγικών και δεν λαμβάνει υπόψη τα αισθήματα των παιδιών, τα γεμίζει με ανασφάλεια, άγχος και φόβο για το μέλλον τους.

 Ως εκπαιδευτικοί και γονείς απαιτούμε από κάθε αρμόδιο φορέα (Κυβέρνηση, Περιφέρεια και Δήμους) να κάνουν ότι είναι απαραίτητο για να παραμείνουν τα παιδιά κοντά στους φίλους τους, τους συμμαθητές τους, το σχολικό τους περιβάλλον και να μην διαταραχτεί η ομαλότητα, που κάθε παιδί πρέπει να έχει στη ζωή του.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!