Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ωδείο Κέρκυρας: Σεμινάριο Φλάουτου με τον Οθωνα Γκόγκα

Το Ωδείο Κερκύρας και η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά) συνδιοργανώνουν σεμινάριο φλάουτου με τον Όθωνα Γκόγκα (Κορυφαίο Φλαουτίστα ΚΩΘ) την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Ιουλίου 2022.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία του Ωδείου Κερκύρας τηλ. 26610 21850 (κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας) και στην καθηγήτρια Λουίζα Βέργη 6972843912. Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.
 
Όθωνας Γκόγκας
Γεννήθηκε στην Κέρκυρα το 1986 και πήρε τα πρώτα μαθήματα φλάουτου στη Φιλαρμονική Εταιρεία “Μάντζαρος” και το 2003 το δίπλωμα φλάουτου με βαθμό ‘Αριστα Παμψηφεί και Α’ Βραβείο από το ωδείο “Φίλιππος Νάκας” με καθηγητή τον Θωμά Γεωργίου.
Συνέχισε τις σπουδές του στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου με την υποτροφία της Βασιλικής Ακαδημίας και την υποτροφία “Αλεξάνδρα Τριάντη” του συλλόγου “Οι Φίλοι της Μουσικής” όπου και αποφοίτησε το 2008 με τον τίτλο Bachelor of Music με καθηγητές τους Michael Cox και Kate Hill στο φλάουτο και την Patricia Morris στο πίκολο. Είναι κάτοχος του Advanced Postgraduate Diploma από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής της Δανίας όπου σπούδασε με την Ulla Miilmann.
Με εμφανίσεις στην Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο και Γερμανία έχει στο ενεργητικό του πρώτες παγκόσμιες και πανελλήνιες εκτελέσεις έργων για φλάουτο καθώς και σημαντικές συνεργασίες με το Manson Ensemble, την Danish Radio Symphony Orchestra , την Φιλαρμονική ορχήστρα της Μάλτας, την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής και την Ορχήστρα των Χρωμάτων.
Ως σολίστ έχει εμφανιστεί με την Münchener Kammerorchester, τη Mibo Orchestra της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και επανειλημμένα με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης με την οποία έχει παρουσιάσει σε πρώτη πανελλήνια εκτέλεση τα κοντσέρτα για φλάουτο και ορχήστρα των L. Liebermann και P. Vasks.
Του έχει απονεμηθεί το “Barenreiter Urtext Prized“ στον διεθνή διαγωνισμό ARD του Μονάχου( 2015) και το Dorothy Grienstead Memorial Prize από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου. Επίσης έχει αποσπάσει βραβεία στον 1ο Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Φλάουτου στην Θεσσαλονίκη (2007), στο Διαγωνισμό Jonathan Myall για πίκολο φλάουτο στην Αγγλία (2008).
Εμφανίζεται τακτικά με το Ventus Ensemble όπου είναι και ιδρυτικό μέλος.
Από το 2008 είναι πρώτος κορυφαίος φλαουτίστας στην Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!