Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

“Όλοι μαζί για την Κέρκυρα”: 21 τόνους ρούχων συγκέντρωσαν οι εθελοντές

Τα αποτελέσματα της προσπάθειας της εθελοντικής ομάδας “Όλοι μαζί για την Κέρκυρα” αλλά και των Κερκυραίων πολιτών που συνεισέφεραν στο έργο τους , είναι μοναδικά καθώς τους οκτώ μήνες του 2021, όλοι μαζί κατάφεραν να εκτρέψουν 21 τόνους ειδών ένδυσης και υπόδησης.

Η ανακοίνωση

“Τα εκπληκτικά αποτελέσματα της Ανακύκλωσης ρούχων οφείλονται, στην συμμετοχή των συμπολιτών μας και κυρίως στην εθελοντική προσφορά των Κερκυραίων!

Όταν η προσπάθεια στηρίζεται εθελοντικά και από την μεταφορική εταιρεία CORFOU των αδελφών Μπαλλή, τότε εύκολα και οργανωμένα άλλοι 4,5 τόνοι ειδών ένδυσης και υπόδησης δεν παίρνουν τον δρόμο για το Τεμπλόνι αλλά οδηγούνται σε εργοστάσιο Ανακύκλωσης στην Αθήνα.

Για τους οκτώ μήνες του 2021, όλοι μαζί καταφέραμε να εκτρέψουμε 21 τόνους ειδών ένδυσης και υπόδησης. Ο δρόμος που ξεκινήσαμε μαζί το 2019, με κίνητρο την αγάπη για το περιβάλλον και τον τόπο μας, με μοναδικά μέσα την εθελοντική προσφορά όλων μας, καταφέραμε όλοι μαζί , μέσα σε 3 χρόνια να γίνει λεωφόρος με καθιερωμένη διαδρομή!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!