Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η συναυλία χορωδιών του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας

Aπο εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συναυλία των χορωδιών του Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας (Γυναικεία Κορυφώ-Παιδική Νεανική/Allegria) το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο.

Στη Διεύθυνση χορωδίας ήταν η Όλγα Κουτσούκαλη.
Πιανιστική συνοδεία: Σπύρος Κοντζιάλης
Σολίστ-καλλιτεχνική επιμέλεια: Άγγελος Χονδρογιάννης


 Οπως χαρακτηριστικά δηλώνει η κ. Κουτσούκαλη:  Συγχαρητήρια σε όλους για  τη συναυλία!!!! Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω για την ουσιαστική στήριξη του τον Ηπειρωτικό  Σύλλογο Κέρκυρας, τις χορωδίες μας Κορυφώ Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας και “Allegria” Παιδική-Νεανική Χορωδία Ηπειρωτικού Συλλόγου Κέρκυρας ,τον μοναδικό Αγγελο Χονδρογιάννη  για την διδασκαλία φωνητικής και την εξαιρετική ερμηνεία του στα τραγούδια αλλά και τον πιανίστα της βραδιάς , τον Σπύρο Κοντζιάλη. Θα ηταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας για την παραχώρηση του Θεάτρου καθώς επίσης και όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!!!

*φωτο -βίντεο-:ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!