Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Φαίακας νίκησε & τον Διομήδη στο χάντμπολ!

Ο Φαίακας πέτυχε σήμερα το απόγευμα σημαντική νίκη με 28-26 επί του Διομήδη Άργους για το πρωτάθλημα της Premier Handball.

Ο αγώνας έγινε στο ΕΑΚΚ για την 3η αγωνιστική και αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της κερκυραϊκής ομάδας σε δύο αγώνες, που έδωσε στην έδρα της.

Η σημασία της νίκης μεγάλη, όχι μόνο γιατί ο Φαίακας προσέθεσε δύο ακόμα πολύτιμους βαθμούς, χρήσιμους για την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία, αλλά και γιατί πραγματοποιήθηκε επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, ο οποίος  έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Ελλάδος και  ευρωπαϊκό τίτλο στο  «Challenge Cup».

Ο σημερινό αγώνας ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο διάστημα του, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ. Ωστόσο ο Φαίακας, που είχε για καλύτερο παίκτη τον Χερουβείμ, που πέτυχε εννέα τέρματα κατάφερε στο τελευταίο πεντάλεπτο κατάφερε να πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων και ουσιαστικά να κλειδώσει τη νίκη, αφού οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν τίποτα περισσότερο από το να μειώσουν το σκορ.

Τα πεντάλεπτα: 4-3,5-6,6-8,9-11,12-12,14-13(ΗΜΙΧΡΟΝΟ) 15-15,19-16,22-20, 24-22, 26-23, 28-26 (ΤΕΛΙΚΟ).

Η σύνθεση και οι σκόρερ του Φαίακα (Ριγανάς): Κατσακιώρης, Τζούκας 1, Δούγιας 2, Δέσπος 3, Κουλούρης, Μάτοβιτς 5, Κόντης 1, Γαλίτης, Τσαμουρίδης 3, Χερουβείμ 9, Δελλής, Πίτος 1, Βλαχόπουλος, Χάλαρης 3, Γιαννακόπουλος, Κορακιανίτης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!