Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άνετες προκρίσεις για Λευκίμμη-Πετριτή στο κύπελλο ΕΠΣΚ

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΠΣΚ “Σταύρος Σαββανής”, πήραν ΑΕ Λευκίμμης και Αστέρας Πετριτή. Συγκεκριμένα η “Βασίλισσα” της Νότιας Κέρκυρας, με σκόρερ τους Μπλιάτσο, Νίτα- Μουζακίτη (δύο τέρματα το ένα με πέναλτι) επικράτησε στο γήπεδο του Ολύμπου 0-4 του “ιστορικού” & ο Αστέρας Πετριτή πέρασε σα σίφουνας από το δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών επικρατώντας 0-7 του τοπικού Οδυσσέα. Για τον Αστέρα χατ τρικ πέτυχε ο Σούκερας, ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Κ. Στεργίου, Π. Λέσσης & Ρουμελιώτης. Η αυλαία των τοπικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της νέας αγωνιστικής χρονιάς άνοιξε την Τετάρτη 27/9,  με την διεξαγωγή των δύο πρώτων αγώνων. Το κυρίως μενού της Α΄φάσης του κυπέλλου θα “σερβιριστεί”  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ θα ολοκληρωθεί με τον τελευταίο αγώνα, το Σάββατο 7 Οκτωρβίου. Υπενθυμίζεται ότι την περίοδο 2022-23 κυπελλούχος ΕΠΣΚ είχε αναδειχθεί ο Αστέρας Πετριτή, ο οποίος στον Τελικό είχε επικρατήσει της ΑΕ Λευκίμμης 4-2 στα πέναλτι (κ.δ. & παράταση 1-1) .

ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Το κύπελλο ΕΠΣΚ φέρει από πέρυσι την επωνυμία “Σταύρος Σαββανής” προς τιμήν του εκλιπόντος ποδοσφαιρικού παράγοντα, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος ΕΠΣΚ για μία δεκαετία και επί θητείας του η τοπική Ένωση απέκτησε ιδιόκτητα γραφεία. Φέτος στον θεσμό συμμετέχουν  συνολικά 27 ομάδες (υποχρεωτικά οι ομάδες που αγωνίζονται στη Γ΄Εθνική & στην  Α ΕΠΣΚ, & προαιρετικά όποιες ομάδες επιθυμούσαν από την Β΄ΕΠΣΚ). Οι αγώνες της Α΄φάσης είναι νοκ-άουτ.Μετά την πρώτη φάση οι 14 ομάδες, που θα προκριθούν (οι νικητές των 13 ζευγαριών από τους αγώνες της Α΄φάσης & ο ΑΟ Κέρκυρα, που προκρίθηκε με κλήρωση χωρίς αγώνα)  θα ενταχθούν σε 2 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια. Σύμφωνα με την προκήρυξη για την ισοδυναμία των δύο ομίλων οι ομάδες Γ΄Εθνικής, ΑΕ Λευκίμμη και Αστέρας Πετριτή θα τοποθετηθούν με κλήρωση επικεφαλής των δύο ομίλων, η μία του Βορρά και η άλλη του Νότου. Στη φάση των ομίλων όλες οι ομάδες θα αγωνιστούν μεταξύ τους με διπλούς αγώνες. Από κάθε όμιλο προκρίνονται στην ημιτελική φάση, όπου  θα αγωνιστούν σε μεταξύ τους διπλούς αγώνες με το σύστημα χιαστή , ο πρώτος του α’ ομίλου με τον δεύτερο του β΄ ομίλου και ο πρώτος του β΄ομίλου με τον δεύτερο του α΄ομίλου. Οι νικητές θα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ” ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΑΒΒΑΝΗΣ”

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/9/23

ΟΛΥΜΠΟΣ- ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ 0-4

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ-ΑΣΤΕΡΑΣΠΕΤΡΙΤΗ 0-7

ΣΑΒΒΑΤΟ  30-09-2023 (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16.00)

ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ: ΘΥΕΛΛΑ-ΚΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΑΔΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ ΔΕΚΑ-ΑΕ ΦΑΙΑΚΩΝ

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ: ΔΙΑΣ ΚΑΣΣΙΟΠΗΣ -ΟΦΑΜ

ΑΘΛ.ΚΕΝΤ ΕΠΣΚ :ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (Β) -ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 01-10-2023 (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 16.00)

ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ (12:00) ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ-ΑΟ ΠΑΞΟΙ

ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΥΜΠΟY: Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΗΠΕΔΟ ΝΥΜΦΩΝ: ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΥΜΦΩΝ-ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ:ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ

ΑΘΛ.ΚΕΝΤ ΕΠΣΚ : ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ (Α)- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

ΑΘΛ.ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΣΚ (19:00) ΒΟΛΙΔΑ- ΟΜΟΝΟΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/10/23

ΓΗΠΕΔΟ ΑΥΛΙΩΤΩΝ:ΕΘΝ. ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ -ΑΕ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!