Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έπεσε η αυλαία στο camp Ακαδημίας στίβου ΑΟ Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε το καλοκαιρινό  εναλλακτικό  αθλητικό camp, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το τμήμα  στίβου ΑΟ Κέρκυρα.

Η αυλαία του προγράμματος είχε ανοίξει στις 8 Ιουλίου 2019 και έπεσε στις 9 Αυγούστου 2019. Σε αυτό δραστηριοποιήθηκαν  παλαιοί και νέοι αθλητές της Ακαδημίας από 5-12 ετών. Κατά την διάρκεια του και σε καθημερινή βάση  πραγματοποιήθηκε πλήθος αθλητικών δραστηριοτήτων (κρίκετ, τένις, μπάσκετ, χάντμπολ, μπάντιμτον, στίβος, σκάκι κα) καθώς και τουρνουά, διαγωνισμοί, αλλά και παιχνίδια τα οποία αφ΄ενός μεν έδιναν χαρά, αφετέρου βοηθούσαν στην ανάπτυξη των αθλητικών πτυχών των παιδιών, που συμμετείχαν.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η καθηγήτρια φυσικής αγωγής Ελένη Κορωνάκη με συνεργάτες τους γυμναστές: Πάρι Γράψα, Νίκο Γράψα, Αλεξάνδρα Τσιμίνου, Γεράσιμο Κρητικό & τη νηπιαγωγό Ξένια Τάτα.

Ραντεβού του χρόνου

Οι διοργανωτές του Camp με αφορμή τη λήξη έκαναν την εξής αναφορά: “Άλλη μια καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της… Μεγαλύτερη ανταμοιβή, τα χαμόγελα των παιδιών! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που εμπιστεύτηκαν το έργο μας, αλλά και τους χορηγούς μας που συμβάλλουν σημαντικά στην λειτουργία του camp.
Ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλουμε να εκφράσουμε στον Ναυτικό  Αθλητικό  Όμιλο  Κέρκυρας (NAOK)  και τον Α.Ο. Φαίαξ Handball για την συνεργασία, ανοίγοντας νέα σελίδα στην επικοδομητική συνύπαρξη διαφορετικών συλλόγων, αλλά και τον φυσικοθεραπευτή μας Αργύρη Ραψομανίκη  για την συνεχή παροχή των γνώσεων και υπηρεσιών του.
Τέλος, ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί το πρόγραμμα αυτό με τέτοια επιτυχία. Ραντεβού στο 5ο εναλλακτικό!

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!