Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει και πάλι ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ Κέρκυρας – Το πρόγραμμα

Ανοίγει και πάλι από αύριο Πέμπτη 22 του μηνός, ο κινηματογράφος ΟΡΦΕΑΣ Κέρκυρας, ύστερα από λίγες ημέρες αργίας, λόγω καλοκαιριού. Επιστρέφει με δυο ταινίες, ανάμεσά τους και κινουμένων σχεδίων.

Οι ταινίες

ΚΑΠΟΤΕ… ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ – ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD

Κατηγορία : Κωμικό Δράμα

Σκηνοθεσία : Κουέντιν Ταραντίνο

Ηθοποιοί: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκοτ Ρόμπι, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, Τίμοθι Όλιφαντ, Ντακότα Φάνινγκ, Λουκ Πέρι, Αλ Πατσίνο, Κερτ Ράσελ

2D: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 21:45

To Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν.

 

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) – THE LION KING (GR)

Κατηγορία : Κινούμενα Σχέδια

Σκηνοθεσία : Τζον Φαβρό

Ηθοποιοί (φωνές): Γιάννης Λάφης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Δημήτρης Μάριζας, Χρήστος Αμβράζης, Ντίνος Σούτης, Ντέιμον Μπέρι, Λίλα Μουτσοπούλου, Μάριος Χρυσομάλλης, Πέγκυ Μανωλά, Μαρία Πλακίδη

2D & Μεταγλ.: Καθημερινές (Πέμ. έως Τετ.) & ΣΚ: 19:15

Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!