Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΤΟΠΙΚΑ

Εξαπάτησαν συνταξιούχους μέσω τηλεφώνου προσποιούμενοι τραπεζικούς υπαλλήλους

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων ανακοινώνεται ότι πρόσφατα καταγράφηκαν δύο περιστατικά σε Υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, τηλεφωνικής εξαπάτησης συνταξιούχων με το πρόσχημα της επιστροφής αναδρομικών χρημάτων. Ειδικότερα, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά με συνταξιούχους, προσποιήθηκαν τραπεζικό υπάλληλο και με το πρόσχημα ότι κέρδισαν αγωγή επιστροφής αναδρομικών χρημάτων, απέσπασαν χρηματικά ποσά.  

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά,  η Αστυνομία συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε όσους προσπαθούν να τους πείσουν να καταβάλουν χρήματα σε υπόπτους και υποτιθέμενους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Τέλος, παρακαλείσθε να ενημερώνετε άμεσα τις αστυνομικές Αρχές σε κάθε περίπτωση που αντιλαμβάνεστε τέτοιες συμπεριφορές, ακόμα και στην περίπτωση απόπειρας απάτης σε βάρος σας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!