Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Έπεσε η αυλαία του ITF JUNIORS CORFU CUP

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (2/7/23)  το παγκόσμιο τουρνουά τένις ITF JUNIORS CORFU CUP με την επωνυμία «Θεόδωρος Καλαντζής», που διοργάνωσε με επιτυχία ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας.

Στο τουρνουά, που διοργανώνει ανελλιπώς από το 1997 (με εξαίρεση το 2020, λόγω covid)  στην Κέρκυρα, ο αρχαιότερος όμιλος τένις της χώρας φέτος συμμετείχαν περισσότεροι από 100 αθλητές-τριες υψηλού επιπέδου, προερχόμενοι από 18 χώρες (Ελλάδα-Ιταλία-Ελβετία-Μεγ.Βρετανία-Ισραήλ-Αυστρία-Τουρκία-Ινδία-Καναδά-Βραζιλία-Γαλλία-Σουηδία- Η.Π.Α- Αλβανία-Αυστραλία-Μολδαβία- Β. Μακεδονία-Ρουμανία). Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε με τους προκριματικούς των μονών αγώνων την Κυριακή 25 Ιουνίου και έπεσε προχές, Κυριακή 2 Ιουλίου, με τους τελικούς, τις βραβεύσεις και με μία όμορφη και συγκινητική ομιλία, την οποία εκφώνησε ο πρόεδρος του κερκυραϊκού Ομίλου, Μάνος Ράπτης στην τελετή λήξης.

 

Οι νικητές

ΜΟΝΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση : Lawrie Wilkin ( GBR)

2η θέση : Alessandro Mondazzi ( ITA )

ΜΟΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση : Άρτεμις Ασλανισβίλι  (GR)

2η θέση  : Gaia Mais ( ITA )

ΔΙΠΛΑ ΑΓΟΡΙΩΝ

1η θέση: Alessandro Mondazzi ( ITA )/Constandin Radu ( ROU )

2η θεση: Χρήστος Γκλαβάς ( GRE) / Σταύρος Μαστρογαμβράκης (GRE)

ΔΙΠΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ

1η θέση: Daria Raimondo( ITA )/Gaia Mais ( ITA )

2η θεση : Άρτεμις Ασλανισβίλι / Θεοδώρα Κουσιου (GRE)

Να σημειωθεί  οτι η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον 2ο συνεχόμενο τιτλο της σε ITF juniors ( τελικος μονού κοριτσιών ) μεσα σε 2 εβδομαδες.

 

Οι ευχαριστίες του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας

Ο Διοργανωτής Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας, μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά ανακοίνωσε: “Ευχαριστούμε θερμά τον Σαρατζίδη Δημήτρη ( ITF supervisor) για την άψογη Οργάνωση του τουρνουά, τον Γαλατιανό Γιωργο ( επιδιαιτητή) , τους Αρώνη Αχιλλέα και Κασταμονίτη Άλκη ( επιδιαιτητές ) , τον Κασταμονίτη Τζέλο ( tournament desk ) , τους Γιατρούς του τουρνουά Καλούδη Σπύρο & Γινάργυρο Ιωάννη, τον φυσιοθεραπευτή Γαούτση Μάριο  καθως και τους νεαρούς αθλητές /τριες της ακαδημίας μας. Τέλος ευχαριστούμε όλους τους αθλητές/τριες και τους συνοδούς τους, που μας τίμησαν για άλλη μία χρονιά με την παρουσία τους. Φέτος είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε αγώνες υψηλού επιπέδου, ξεκινώντας από τους προκριματικούς (μονά) και συνεχίζοντας στο κυρίως ταμπλό, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια και υγεία!”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!