Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πρωτιά Εμ. Ντρεκάϊ στο κύπελλο πυγμαχίας Tiger

Στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας ‘Tiger Cup’ που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα έδωσε το παρών ο Εμιλιάνο Ντρεκάϊ του κερκυραϊκού Πυγμαχικού Ομίλου Φαιάκων.

Ο αθλητής του Σπύρου Ρέτση αγωνίστηκε στην κατηγορία -80kg Ανδρών και κατέκτησε την πρώτη θέση. Μάλιστα πήρε την ρεβάνς από τον πυγμάχο του Παναθηναϊκού Ιάσωνα Σωτηρόπουλο, από τον οποίο είχε ηττηθεί στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Το 7ο Διεθνές Τουρνουά Πυγμαχίας με την ονομασία «Tiger Boxing Cup» διοργανώθηκε το διήμερο Παρασκευή-Σάββατο (30/6-1/7/23) στα Ιωάννινα. Σε αυτό συμμετείχαν πυγμάχοι από όλη την Ελλάδα και οκτώ ακόμα χώρες. Οι αγώνες την Παρασκευή διεξήχθησαν στον ανοιχτό χώρο της Πλατείας Μαβίλη και το Σάββατο φιλοξενήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο αθλητής του κερκυραϊκού πυγμαχικού ομίλου, μετά την προετοιμασία του στο Τσοτύλι Κοζάνης με την Εθνική ομάδα, είχε την επιτυχία στο τουρνουά Ιωαννίνων και είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο Κύπελλο Ακρόπολης (Τόφαλος) με ανεβασμένη την ψυχολογία, ενώ θα ακολουθήσει η συμμετοχή του και σε άλλους αγώνες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ιταλία.

Για την επιτυχία του, στο κύπελλο Tigers, ο προπονητής του Σπύρος Ρέτσης ανέφερε: “ Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι επικράτησε του αντιπάλου με άψογη τεχνική κατάρτιση και για ακόμα μια φορά φέρνει το κύπελλο στην Κέρκυρα Σε ευχαριστούμε μας κάνεις υπερήφανους”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!