Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει αξία το Over στην Πόλη, για την πρώτη εκτός έδρας νίκη ο Ατρόμητος

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει και πάλι την Τουρκία, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη. Για τη Σούπερ Λιγκ, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες είναι η μοναδική ομάδα χωρίς έκτος έδρας νίκη τη φετινή σεζόν, απόψε τους παρουσιάζετε η ευκαιρία να κάνουν «σεφτέ».

Την επόμενη εβδομάδα, διεξάγονται οι ρεβάνς της φάσης των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Διαβάστε εδώ τα πιο έγκυρα προγνωστικά Champions League

  1. Τουρκία – Ελλάδα (19:00)

Για το 2ο γκρουπ των προκριματικών του Μουντομπάσκετ, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ζώνης, η Εθνική ομάδα της Ελλάδας (2-1) δοκιμάζεται απέναντι στην Τουρκία (1-2) στο «Σινάν Ερντέμ» της Κωνσταντινούπολης. Οι δύο χώρες συναντήθηκαν την προηγούμενη Παρασκευή (25/2) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων και η ελληνική ομάδα πήρε τη νίκη με 72-71 χάρη σε ένα αμφιλεγόμενο φάουλ πάνω στον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ευστόχησε σε δύο βολές στο φινάλε.

➥ Η Τουρκία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και περιμένουμε παιχνίδι με υψηλότερο τέμπο. Ποντάρουμε στο Over 152,5 με value bet  απόδοση στο 1.95.

  1. Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (19:30)

Κομβικό ματς στη Ριζούπολη ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Ατρόμητο με φόντο την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ. Στο «στρατόπεδο» των γηπεδούχων παίζεται το θέατρο του παραλόγου, καθώς ο Τζανλούκα Φέστα, που επέστρεψε σχεδόν ένα μήνα από την πρώτη απόλυσή του, αντίκρισε ξανά την πόρτα της εξόδου μετά τη βαριά ήττα από τον Ιωνικό με 4-0 στη Νίκαια. Ο Μπάμπης Τεννές ανέλαβε για 6η φορά τα ηνία της ομάδας και καλείται για την απόλυτη ανατροπή. Ο Ατρόμητος είναι βελτιωμένος με τον Κρις Κόουλμαν, αλλά και οι Περιστεριώτες προέρχονται από βαριά ήττα στην έδρα του Άρη με 3-0.

➥ Οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα στην κορυφαία κατηγορία χωρίς εκτός έδρας νίκη. Επιλογή μας είναι το διπλό σε απόδοση 2.70.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!