Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Αγγιξε τον τελικό η Σάκκαρη, αλλά λύγισε σε συγκλονιστική μάχη

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε την Πέμπτη έναν πόντο μακριά από την παρθενική της πρόκριση σε τελικό Grand Slam διοργάνωσης, όμως στο τέλος έφυγε με την πίκρα της ηττημένης από το Philippe Chatrier, γνωρίζοντας την ήττα από την “εφτάψυχη” Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά ταυτόχρονα. Η 25χρονη Ελληνίδα είχε match point στο 3-5 του 3ου set, όμως δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει, ενώ λίγες στιγμές αργότερα δέχθηκε break όταν χρειάστηκε να σερβίρει για την πρόκριση (4-5).

Τελικά, μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά σπουδαίας μάχης, η Μαρία ηττήθηκε από τη Νο33 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA με 7-5, 4-6, 9-7 και αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι, αλλά με μεγάλη δόση πίκρας, τη διοργάνωση στο Παρίσι.

*με πληροφορίες από tennis24.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!