Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αλ. Αυλωνίτης : Το νέο επικοινωνιακό φιάσκο της κυβέρνησης είναι το μέγα εμβολιαστικό κέντρο Κέρκυρας

Kαταγγελτική ανακοίνωση ως προς τη διαχείριση της διαδικασίας του εμβολιασμού των πολιτών στην Κέρκυρα, εξέδωσε ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Α. Αυλωνίτης,. Ο ίδιος κάνει λόγο για επικοινωνιακό φιάσκο, χωρίς να έχει πετύχει η κυβέρνηση τις προσδοκίες της, αφού στο μέγα εμβολιαστικό Κέντρο Κέρκυρας, η προσέλευση είναι ελάχιστη.
 
Η Δήλωση
 
Σχέδια για την ελευθερία, για την «γαλάζια ελευθερία» μάλιστα, για εμβολιασμούς μέχρι το τέλος Ιουνίου στην Κέρκυρα, για χιλιάδες εμβολιασμούς καθημερινά, για το «ΜΕΓΚΑ» εμβολιαστικό κέντρο. Κολακείες, επικοινωνιακά παιχνίδια και μετά…..σιωπή. Για τη «σιωπή» αυτή και για την απουσία λειτουργικής προνοητικότητας του εμβολιαστικού κέντρου ευθύνονται απόλυτα οι θεσμικοί κυβερνητικοί και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.
Ο στόχος του μεγάλου εμβολιαστικού κέντρου ήταν αρχικά οι 800 εμβολιασμοί ημερησίως, ωστόσο, πέρα από την ημέρα των εγκαινίων, το τοπίο μοιάζει έρημο.
1.200 περίπου καθημερινοί εμβολιασμοί στην Κέρκυρα πριν το εμβολιαστικό κέντρο, 1.200 περίπου και μετά τα εγκαίνια.
Δεν αρκεί το επικοινωνιακό παιχνίδι. Χρειάζεται δουλειά. Οι πολίτες χρειάζονται ενημέρωση. Χρειάζονται στήριξη. Και εγώ ο ίδιος έχω κάνει πολλές παραινέσεις προς τους συμπολίτες μου να πάνε να εμβολιαστούν.
Οι κυβερνητικοί παρατρεχάμενοι, αντί να δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, να διαγκωνίζονται ποιοι θα βγάλουν πρώτοι φωτογραφίες και να κάνουν δηλώσεις κολακεύοντας τους κυβερνώντες για την δημιουργία του εμβολιαστικού κέντρου ας μάθουν και ότι πρέπει να δουλέψουν κιόλας.
Δεν αρκεί το επικοινωνιακό παιχνίδι και η μετακύλιση των ευθυνών.
 
Φώτο / kerkyrasimera.gr , με τον υφυπουργο Νίκο Χαρδαλιά να συνομιλεί με τους πυροσβέστες έξω από το μέγα εμβολιαστικό Κέντρο στην Κέρκυρα, δυο μέρες πριν την έναρξη της λειτουργίας του. 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!