Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕ Λευκίμμης: Ο Luka Bulatovic  πρώτη χειμερινή μεταγραφή

Η διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης ανακοίνωσε την Κυριακή (16/1/22) την πρώτη “χειμερινή” μεταγραφική της κίνηση.

Πρόκειται για τον 23χρονο Σέρβο επιθετικό  LUKA BULATOVIC, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού εξτρέμ & μέχρι πρόσφατα φορούσε τη φανέλα του Αμβρακικού Λουτρού. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην ομάδα του νεοαποκτηθέντος ποδοσφαιριστή συμμετείχε στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, αλλά μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές αποχώρησε απο το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά της, η ΑΕ Λευκίμμης, μετά τα δύο συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα & μάλιστα με ομάδες, που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου (νίκη εντός έδρας 4-1 επί της ΑΕ Ποντίων & ισοπαλία εκτός έδρας 1-1 με τον Μακεδονικό) δείχνει σημάδια ανάκαμψης & έχει μπροστά της τον Β΄γύρο, προκειμένου να σώσει τη χρονιά & να παραμείνει στη Γ΄Εθνική.

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!