Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 24 υποψήφιοι της ΛΑΣΥ Βόρειας Κέρκυρας (φωτό)

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

  Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Βόρειας Κέρκυρας ανακοινώνει μια πρώτη ομάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της από τους συνολικά 58, όλοι τους άνθρωποι της αγωνιστικότητας και της δημιουργικότητας. Η παρουσίαση των υπολοίπων συνδημοτών που επιλέγουν να αγωνιστούν μέσα από τις γραμμές της ΛΑ.ΣΥ. για τις ανάγκες των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες. Η στελέχωση του ψηφοδελτίου εξάλλου συνεχίζεται. Ήδη αυτό προσεγγίζει τους 150 υποψήφιους οι οποίοι θα δώσουν τον αγώνα για να κερδηθεί το μέλλον. Οι υποψήφιοι παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά με εξαίρεση τον πανεπιστημιακό Γιώργο Ρούση ο οποίος τιμητικά ηγείται. 

  1. ΡΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Πανεπιστημιακός και συγγραφέας με μεγάλο επιστημονικό – μελετητικό έργο και διαχρονική πολιτική και κοινωνική αγωνιστική παρουσία και δράση. Το 2023 υπήρξε υποψήφιος βουλευτής επικρατείας του ΚΚΕ. 
  2. ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ: Εργαζόμενος στον τουρισμό. Είναι τοπικός σύμβουλος Περουλάδων και έχει διατελέσει γραμματέας του αθλητικού συλλόγου. 
  3. ΒΑΛΣΑΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Φαρμακοποιός. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του αθλητικού και πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Αθανασίου.
  4. ΒΕΔΟΥΡΑ ΣΟΦΙΑ: Εκπαιδευτικός. Έχει συνδικαλιστική και καλλιτεχνική δραστηριότητα. 
  5. ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΛΕΚΟΣ: Εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και με σημαντική παρουσία στο παρελθόν στον χώρο του αθλητισμού ως ποδοσφαιριστής.
  6. ΚΟΥΔΑ ΗΛΕΚΤΡΑ: Εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει πρόεδρος του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΥΜΦΩΝ και είναι μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφών.
  7. ΚΩΛΕΤΤΗ ΜΑΡΙΑ: Εκπαιδευτικός. Έχει  διδάξει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
  8. ΛΑΜΠΟΥΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ: Ιδιωτική υπάλληλος. Δραστηριοποιείται στην Ομάδα Γυναικών Βόρειας Κέρκυρας (ΟΓΕ).
  9. ΜΑΚΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ: Μηχανικός Η/Υ και πληροφορικής με δράση στον φοιτητικό κίνημα. Είναι γραμματέας βορειοδυτικής Ελλάδας της ΚΝΕ. 
  10. ΜΑΝΑΤΟΥ ΜΥΡΤΩ: Φιλόλογος με επαγγελματική δραστηριότητα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση.
  11. ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Επαγγελματίας οδηγός. Είναι πρόεδρος του σωματείου οδηγών τουριστικών λεωφορείων.
  12. ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ: Διορθώτρια εκδοτικών οίκων και εργαζόμενη στον  τουρισμό. Έχει   πλούσια  οικολογική  δράση και είναι  μέλος  της Ομάδας    Γυναικών   Βόρειας   Κέρκυρας  (ΟΓΕ).  
  13. ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ: Φοιτήτρια της φιλολογίας.
  14. ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Ξενοδοχοϋπάλληλος. Είναι πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα ξενοδοχεία Αλμυρού – Σιδαρίου. 
  15. ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ: Εκπαιδευτικός, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ και του συλλόγου ΕΡΗΜΙΤΗΣ. Το 2019 υπήρξε υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΤΡΑΒΕΡΣΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΑ. 
  16. ΜΠΙΣΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ: Επαγγελματίας. Είναι γραμματέας του Φιλόμουσου Συλλόγου Καρουσάδων “Ντίνος Θεοτόκης” .   
  17. ΜΠΟΥΚΑ ΒΟΥΛΑ: Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κέρκυρας και δραστήριο μέλος του ΕΡΗΜΙΤΗ. Το 2019 υπήρξε υποψήφια  δημοτική σύμβουλος  με την παράταξη ΤΡΑΒΕΡΣΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΡΙΑ. 
  18. ΞΑΝΘΟΥ ΕΛΕΝΗ: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Είναι μέλος του ΔΣ του   Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφών, υπεύθυνη της θεατρικής του ομάδας και τοπική σύμβουλος Νυμφών.
  19. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ: Συνταξιούχος. Έχει σημαντική και πολύπλευρη κοινωνική δράση. 
  20. ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ ΑΚΗΣ: Ελαιοχρωματιστής. Έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό ως αθλητής και ως μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου. 
  21. ΡΟΥΒΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Φιλόλογος με δραστηριότητα στη φροντιστηριακή εκπαίδευση και τον τουρισμό. 
  22. ΡΟΥΣΣΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Επαγγελματίας. Είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Βόρειας Κέρκυρας. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Τ.Κ Αγίου Αθανασίου και μέλος του Δ.Σ του Αθλητικού και Πολιτιστικού συλλόγου του χωριού.  
  23. ΣΑΙΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ: Φοιτητής   στο   τμήμα   Ιστορίας   του   Ιονίου Παν/μιου και πρόεδρος του Συλλόγου φοιτητών. 
  24. ΤΣΩΛΗ ΕΒΙΤΑ: Λογίστρια. Έχει διατελέσει πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαδάδων. 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!