Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Αντιδρούν οι Σύλλογοι Γονέων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας για τις σχολικές μεταφορές

Επιστολή η οποία αφορά στο σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης σχολικών λεωφορείων για τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία, απέστειλαν οι διοικήσεις Συλλόγων Γινεων και Κηδεμόνων 28 σχολικών μονάδων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Η επιστολή αυτή στάλθηκε από εκπροσώπους Δ.Σ. συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Βόρειας Κέρκυρας προς τους αρμόδιους φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και αναμένουν επίσημη απάντηση. Επίσης, έχουν ενημερωθεί οι κύριοι Γκίκας Στέφανος, Αλέξανδρος Αυλωνίτης και Δημήτριος Μπιάγκης.
Σύμφωνα με τους Συλλόγους, τη Δευτέρα 19/09/2022 με τις γενικές συνελεύσεις των σχολείων στέλνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα. «Όλοι εμείς οι γονείς δεν αντέχουμε αυτήν την ταλαιπωρία και ζητάμε άμεση λύση σε αυτό το πρόβλημα που εξακολουθεί να υπάρχει παρά την έναρξη ελάχιστων δρομολογίων σε κάποια σχολεία. Ευελπιστούμε στην άμεση προβολή του πολύ σοβαρού αυτού θέματος» προσθέτουν.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!