Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κ. Λέσσης: «Μη κατεβάζετε τα σκουπίδια σας για τρεις μέρες»

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης συνιστά στους πολίτες του Νότου να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους  μέχρι και την Τετάρτη

Η ανακοίνωση 

Σε συνέχεια ενημέρωσης που έλαβε η Υπηρεσίας Καθαριότητας από τον Φορέα Λειτουργίας του ΧΥΤΑ Παλαίρου, όπου γίνεται η υγειονομική ταφή των απορριμμάτων του Δήμου Νότιας Κέρκυρας, ενημερώνουμε τους Δημότες ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στο ΧΥΤΑ δεν θα μπορεί να γίνει μεταφορά και ταφή των απορριμμάτων μέχρι και την Τετάρτη 21/09/2022.    

Παρακαλούνται οι Δημότες, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, να μη τοποθετούν σακούλες απορριμμάτων έξω από τους κάδους αποκομιδής για τις επόμενες τρεις μέρες, μέχρι να αποκατασταθεί η ροή της αποκομιδής των απορριμμάτων και της μεταφοράς τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου από την Πέμπτη 22/09/2022.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!