Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας η Μελίτα Ανδριώτη – Ποιες οι αλλαγές στην ΠΙΝ

Αποδέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του @kerkyrasimera.gr  την πρόταση που της έγινε από την Ρόδη Κράτσα, η πρώην χωρική αντιπεριφερειάρχης Μελίτα Ανδριώτη, η οποία αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του Κώστα Ζορμπά στα ζητήματα Υγείας της ΠΙΝ, ως αντιπεριφερειάρχης. Η αλλαγή αυτή, αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως εφόσον δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Στο ίδιο πλαίσιο, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Γ. Στασινόπουλος φαίνεται να αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο που διατηρούσε μέχρι πρότινος ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και  επικεφαλής της “Επτανησιακής Πρωτοβουλίας” Αλέξανδρος Αλεξάκης, το οποίο του προτάθηκε. Στη θέση Στασινόπουλου, τοποθετείται ως χωρική αντιπεριφερειάρχης η Κατερίνα Μοθωναίου ενώ ο κ. Αλεξάκης καλείται να απαντήσει αν δέχεται την θέση του αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Εξωστρέφειας.

Να υπενθυμίσουμε, πως το πρωί της Δευτέρας ο Κ. Ζορμπάς εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή, κάνοντας την πρώτη του δήλωση ως αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!