Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε στο ταξίδι επιστροφής από Κέρκυρα μέλος του Ερυθρού Σταυρού Uzice

Απεβίωσε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής προς την Ηγουμενίτσα ο Bovan Kokic 58 ετών μέλος του Ερυθρού Σταυρού στο Uzice αλλά και του βιομηχανικού ομίλου PRV PARTIZAN, ο οποίος συμμετείχε στην πρόσφατη επίσκεψη στην Κέρκυρα όπως και τα άλλα μέλη της ομάδας του Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό την οργάνωση αιμοδοσίας υπέρ των Κερκυραίων αλλά και υλοποίηση δράσεων καθαρισμού στο νησί Βίδο.

Ο εκλιπών κατέληξε σε ηλικία 58 ετών,  μέσα στο φέρυ της γραμμής.Διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ηγουμενίτσας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων προς διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

“Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε την σημερινή απώλεια, κατά την διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής προς την Ηγουμενίτσα, του συντοπίτη μας Bovan Kokic, μέλους του Ερυθρού Σταυρού στο Uzice αλλά και του βιομηχανικού ομίλου PRV PARTIZAN. Ο Bovan Kokic συμμετείχε με ευχαρίστηση στην πρόσφατη επίσκεψη στην Κέρκυρα όπως και τα άλλα μέλη της ομάδας του Ερυθρού Σταυρού, με σκοπό την οργάνωση αιμοδοσίας υπέρ των Κερκυραίων αλλά και υλοποίηση δράσεων καθαρισμού στο νησί Βίδο, εκδηλώσεις που εξέφρασαν τα αισθήματα ευγνωμοσύνης (για την βοήθεια κατά την διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου στους Σέρβους προγόνους) και φιλίας προς την κερκυραϊκή κοινωνία. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του όπως και στην ομάδα του Ερυθρού Σταυρού”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – H ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΖΕΛΙΚΟ ΠΟΠΟΒΙΤΣ-  ΜΑΡΙΑ ΜΕΛΕΝΤΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!