Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Αυλωνίτης : Άμεση ανάγκη αποκατάστασης εύρυθμης λειτουργίας του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων

 
Αναφορά προς  την κα. Υπουργό Τουρισμού κατέθεσε αρμοδίως ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλέξανδρος Αυλωνίτης με θέμα “την αλγεινή εικόνα του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων και την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης της εύρυθμης λειτουργίας αυτού. Στην αναφορά του επισυνάπτει κοινή επιστολή διαμαρτυρίας πέντε τουριστικών φορέων, αλλά και επιστολή του Συλλόγου Σπουδαστών ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων”.
Παρά τα επανειλημμένα διαβήματά, μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου και δημοσίων αναφορών στη Βουλή, το Υπουργείο Τουρισμού δεν αντιμετωπίζει το θέμα της τραγικής υποστελέχωσης του ΙΕΚ Τουρισμού Ιονίων Νήσων (πρώην ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας) και ως εκ τούτου της ελλιπέστατης λειτουργίας του, με τη δέουσα σοβαρότητα, με αποτέλεσμα οι διαμαρτυρίες από τους φοιτητές αλλά και τον τουριστικό κόσμο της Κέρκυρας να πληθαίνουν.  Ο βουλευτής ζητάει άμεσες ενέργειες από το Υπουργείο, προκειμένου να δοθούν ουσιαστικές απαντήσεις και συγκεκριμένο, δεσμευτικό, χρονοδιάγραμμα για τις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την επίλυση του ζητήματος στέγασης που έχει προκύψει, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η λειτουργία του ΙΕΚ Τουρισμού.

 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!