Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: “Για το φιάσκο των μαθητικών μεταφορών η κυβέρνηση καταθέτει τροπολογία για τις μαθητικές μεταφορές”

Ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μετά την είδηση για κατάθεση ρύθμισης  τροπολογίας του υπουργείου Εσωτερικών για τις μαθητικές μεταφορές, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
 
Στο παρά πέντε των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάτω από την πίεση σύσσωμης της κερκυραϊκής κοινωνίας για το φιάσκο των μαθητικών μεταφορών, τον αγώνα της εκπαιδευτικής κοινότητας και της Ένωσης των Συλλόγων Γονέων Βόρειας Κέρκυρας, της καταγγελίας στη Βουλή από τον βουλευτή Αλέξανδρο Αυλωνίτη και της αναφοράς που κατέθεσε, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη επιχειρεί άρον-άρον, με άρθρο σε τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπ. Εσωτερικών, να δώσει λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει η, ομοτράπεζή της, ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.
📌 Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι θα πανηγυρίζουν για δήθεν δικές τους ενέργειες και παρεμβάσεις που οδηγούν σε επίλυση του προβλήματος. Αναμένουμε μάλιστα και σχετικές θριαμβευτικές ανακοινώσεις που θα ενημερώνουν ότι “κατόπιν δικών τους ενεργειών” οι μαθητικές μεταφορές εφεξής θα πραγματοποιούνται απρόσκοπτα.
Κι ας έχει παρέλθει ένας περίπου μήνας χωρίς μαθητικές μεταφορές, κι ας έχουν δει το φως της δημοσιότητας εικόνες ντροπής για την πολιτισμένη Κέρκυρα, με μαθητές να μεταφέρονται σε καρότσες αγροτικών οχημάτων!
📌 Εκείνοι που διεκδικούν ξανά την ηγεσία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και που έχουν δημιουργήσει αυτή την αλγεινή πραγματικότητα για εκατοντάδες οικογένειες στην Κέρκυρα, αντί να ασχολούνται με προεκλογικές φιέστες θα έπρεπε με περίσκεψη να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους. Τόσες και τέτοιας έκτασης που οδήγησαν την κυβέρνηση να φέρει στη Βουλή τροπολογία για να διορθώσει τις αστοχίες και την αδιαφορία τους.
📣 Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε και να επιμένουμε για όλα τα θέματα που αφορούν την Κέρκυρα και για τα οποία μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στους συμπολίτες μας και σταθερά παραμένουμε στο πλευρό όσων μας έχουν ανάγκη.
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!