Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Αυλωνίτης: “Παράδειγμα προς μίμηση, το βραβείο ανακύκλωσης στο Δήμο Βορρά”

Δήλωση του βουλευτή Κέρκυρας και Αναπληρωτή Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Αυλωνίτη για το βραβείο ανακύκλωσης προς το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας:

Θεωρώ χαρά μου να συγχαρώ την αρμόδια αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και φυσικά, τη δημοτική αρχή για το βραβείο που απονεμήθηκε στο Δήμο και που αφορά στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που εκτελείται στο Δήμο αυτό. 

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για το τόπο μας να λαμβάνει η κοινωνία μας τέτοιου είδους μηνύματα που προέρχονται από εφαρμοσμένες πολιτικές προστασίας της δημόσιας υγείας, της δημόσιας εικόνας μας αλλά και της αποτελεσματικής διαχείρισης των απορριμμάτων. 

Η δημιουργία 104 γωνιών ανακύκλωσης που δημιουργήθηκαν σε όλη την περιφέρεια του Δήμου αποτυπώνει το ζήλο και το ενδιαφέρον της αντιδημάρχου αλλά και τη δίψα της κοινωνίας να βλέπει να εξελίσσονται στο Δήμο αντίστοιχου χαρακτήρα εγχειρήματα. 

Έτσι αναπτύσσεται και η κοινωνική συμμετοχή και ο εθελοντισμός, απαραίτητα και αναγκαία στοιχεία για να επιτύχει η ανακύκλωση, η διαλογή στην πηγή και γενικότερα, η αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων. 

Ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας, η βράβευση αυτή.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!