Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Αυτοδιοικητικές Εκλογές: Ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτος

Ψήφισε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κεφαλονιά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ιόνιων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος. Ο ίδιο, δήλωσε “Σήμερα είναι η γιορτή της δημοκρατίας. Οι πολίτες επιλέγουν για τις τοπικές τους υποθέσεις. Εμείς ως ΑΝ.Α.Σ.Α. είμαστε σίγουροι ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων χρειάζεται μια επανεκκίνηση και η στάση των συμπολιτών μας όλη αυτή την περίοδο μας κάνει αισιόδοξους ότι θα είμαστε οι νικητές. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας και τις συμπολίτισσες σε όλα τα νησιά να σπεύσουν να κάνουν το εκλογικό τους δικαίωμα”

 

 

Διαβάστε ακόμη: Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 13% μέχρι στιγμής η συμμετοχή στα Ιόνια νησιά (11:30) – Στο 14,5% πανελλαδικά

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!