Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑ

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: ‘Εκλεισαν οι κάλπες

Έκλεισαν στις 19:00 της Κυριακής 8 Οκτωβρίου οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 και όλοι περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα για τους δήμους και της περιφέρειες της χώρας.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το ΥΠΕΣ, στις 17:30, το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανερχόταν στο 44,6% στην Επικράτεια που αντιστοιχεί κατ’ αναλογία σε 4.360.000 εκλογείς.

Τα αποτελέσματα των σημερινών αυτοδιοικητικών εκλογών εκλογών θα «ανεβαίνουν» στην ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr, καθώς όπως συμβαίνει σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες των τελευταίων ετών, οι ιθύνοντες της Singular Logic θα ενημερώνουν συνεχώς τη σελίδα μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι πως η σελίδα του υπουργείου Εσωτερικών με τα αποτελέσματα αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα απόψε το βράδυ, ίσως και μεγαλύτερη από τη τη νύχτα των βουλευτικών εκλογών του περασμένου Ιουνίου.

Ο λόγος, προφανώς, είναι πως οι περισσότεροι πολίτες ενδιαφέρονται για την πορεία των αποτελεσμάτων σε συγκεκριμένους δήμους και ειδικότερα σε εκείνους όπου ψήφισαν ή κατοικούν, ή σε εκείνα που είναι οι ίδιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ή περιφερειακοί σύμβουλοι, με τον αριθμό τους να αγγίζει περίπου τις 152.000.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα για:

Τα πρώτα αποτελέσματα αναμένονται στις 22:00, σύμφωνα με την απογευματινή ενημέρωση του ΥΠΕΣ, ενώ δεν θα υπάρξουν exit polls στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές 2023.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!