Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο η σέντρα του 4ου τουρνουά ποδοσφαίρου Ιονίων

Αναχώρησε σήμερα για τη Ζάκυνθο η Μικτή ομάδα ΕΠΣ Κέρκυρας, προκειμένου να πάρει μέρος στο διήμερο ποδοσφαιρικό τουρνουά Ιονίων Νήσων.

Το τουρνουά διοργανώνεται φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά σε συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και των τεσσάρων ποδοσφαιρικών Ενώσεων (ΕΠΣ Ζακύνθου-Κεφαλληνίας/Ιθάκης-Πρέβεζας/Λευκάδας & Κέρκυρας). Η έναρξη του τουρνουά είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (30/8/19), όπου θα γίνουν οι δύο ημιτελικοί αγώνες (19.00 & 21.00), ενώ το Σάββατο (31/8) θα γίνουν οι δύο Τελικοί (ο μικρός στις 19.00 & ο Μεγάλος στις 21.00). Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.

Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός
Η ΠΙΝ σε συνεργασία με τις τέσσερεις ΕΠΣ των Ιονίων Νήσων διοργάνωσαν για πρώτη φορά ποδοσφαιρικό τουρνουά μικτών ομάδων το 2016 στην Κέρκυρα, με νικήτρια την ομάδα της ΕΠΣ Λευκάδας/Πρέβεζας. Το 2017 το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην Λευκάδα & το κύπελλο σήκωσε η ΕΠΣ Κεφαλληνίας/Ιθάκης. Πέρυσι (2018) το τουρνουά διοργανώθηκε στην Κεφαλονιά με νικήτρια την ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας. Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Θ.Γαλιατσάτος, ο οποίος είχε συμβολή στην θεσμοθέτηση της διοργάνωσης δήλωσε: “καταφέραμε να κάνουμε τη διοργάνωση θεσμό, στέρεο στο χρόνο. Οι νέοι από όλα τα νησιά μας έχουν έρθει κοντά, κάθε χρόνο συναντιούνται, αγωνίζονται μαζί και αντιλαμβάνονται πόσο όμορφο είναι το “ευ αγωνίζεσθαι”, αλλά και πόσο όμορφα είναι τα νησιά μας.

Είναι μια ακόμη εκδήλωση, μαζί με το Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών, που δημιουργήσαμε ως περιφερειακή αρχή για τους πολίτες των νησιών και κυρίως τη νεολαία. Βοηθάμε τη νέα γενιά να γνωρίσει τα Ιόνια νησιά και την ιστορία μας, βοηθάμε τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τα ιδεώδη, ενισχύουμε την συνοχή των νησιών μας και την κοινή μας παράδοση. Ευχαριστώ τους προέδρους και τα μέλη των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, τους αθλητές και τους προπονητές για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια”.

Το ρόστερ της Μικτής ΕΠΣ Κέρκυρας
Προπονητές: ΑΡΗΣ ΛΟΥΒΡΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗΣ

Ποδοσφαιριστές
1 ΑΓΑΘΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΑΟΚ ΚΑΣΣΙΩΠΗ)
2 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ (ΑΟΚ ΚΑΣΣΙΩΠΗ)
3 ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΑΟΚ ΚΑΣΣΙΩΠΗ)
4 ΛΑΝΗΣ ΑΡΗΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)
5. ΤΣΙΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)
6 ΜΠΑΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)
7 ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)
8 ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ (ΑΠΣ ΘΥΕΛΛΑ)
9 ΧΑΛΙΚΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)
10 ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)
11 ΒΛΑΣΕΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)
12 ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)
13 ΜΑΖΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΑΟ ΑΣΤ ΛΙΑΠΑΔΩΝ)
14 ΒΕΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΑΟ ΠΑΞΟΙ)
15 ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΑΣ ΟΔ ΑΥΛΙΩΤΩΝ)
16 ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ (ΑΣ ΟΔ ΑΥΛΙΩΤΩΝ)
17 ΝΤΟΝΤΑΙ ΑΛΝΤΟ (ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)
18 ΤΣΙΑΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ)
19 ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ (ΑΣ ΟΔ ΑΥΛΙΩΤΩΝ)

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!