Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιβλιοπαρουσίαση “Σλαβόφωνοι και πρόσφυγες” του Ρ. Αλβανού

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο Αμφιθέατρο 2 στο  κτήριο τμ. Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου ο Πεζοπορικός- Ορειβατικός Σύλλογος Κέρκυρας, ο Σύλλογος Μακεδόνων Κέρκυρας, οι εκδόσεις επίκεντρο και το βιβλιοπωλείο Συμμετρία  προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου Ραϋμόνδου Αλβανού “Σλαβόφωνοι και πρόσφυγες”Κράτος και πολιτικές ταυτότητες στη Μακεδονία του Μεσοπολέμου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Στέφανος Β. Τυχηρός, πρόεδρος Πεζοπορικού-Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας και η Ευτυχία Λαψάνα-Βιτουλαδίτη πρόεδρος Συλλόγου Μακεδόνων Κέρκυρας.

Κεντρικός Ομιλητής και συντονιστής θα είναι ο Γρηγόρης Ψαλλίδας, καθηγητής Σύγχρονης Πολιτικής Ιστορίας τμ. Ιστορίας Ιονίου Πανεπιστημίου και ο συγγραφέας, Ραϋμόνδος Αλβανός, ιστορικός, επιστημονικός υπεύθυνος του Πάρκου Εθνικής Συμφιλίωσης, επιστημονικός συνεργάτης τμ. Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων Παν. Δυτικής Μακεδονίας, επιστημονικός συνεργάτης του Μορφωτικού Ιδρύματος της Βουλής.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!