Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Σούλι άντεξε & νίκησε 1-0 τον Θιναλιακό

Ο Θιναλιακός έχασε  στην Παραμυθιά 1-0 από το Σούλι, στον αγώνα που άνοιξε σήμερα την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου Γ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2΄με τον Παπαδόπουλο, ενώ 2 λεπτά αργότερα έχασαν Μετά από την αρχική πίεση, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ωστόσο σε ολόκληρο το πρώτο μέρος ο Θιναλιακός δεν είχε καμία αξιόλογη ενέργεια. Αυτό άλλαξε στο Β΄μέρος και για ένα δεκάλεπτο η κερκυραϊκή ομάδα πίεσε, με τους Παπαρούνα, που μπήκε αλλαγή  και Λούβρο να χάνουν κλασικές ευκαιρίες για να φέρουν το ματς στα ίσια. Τελικά μέχρι το τέλος του αγώνα το σκορ δεν άλλαξε. Ο Θιναλιακός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπάρντι λίγο πριν τη λήξη. Μετά το αποτέλεσμα αυτό ο Θιναλιακός παραμένει στους 27 βαθμούς και εάν οι ομάδες, που ακολουθούν στη βαθμολογία νικήσουν αύριο, που θα διεξαχθούν οι υπόλοιποι αγώνες της αγωνιστικής, τότε θα ανάψει «κόκκινος συναγερμός» αποφυγής του υποβιβασμού. Αυτό προδιαθέτει για εμφύλια μάχη σωτηρίας την ερχόμενη αγωνιστική, όπου στο γήπεδο Αχαράβης θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο κερκυραϊκές ομάδες Θιναλιακός-Λευκίμμη.

Οι αρχικές 11άδες

Σούλι Παραμυθιάς (Τζιάρρας): Πατσιουρας, Μπέλλος, Τάτσης, Ταχιας, Βασιλάκης, Μώκος, Παπαρούνας, Αναστασιάδης, Ντοκος, Γεωργάκης, Παπαδόπουλος

Θιναλιακός (Κορομπόκης): Βορύλας, Μπάρρυ,  Αρμένης, Πουλημένος (Κροκίδης), Κούδας, Αγόρας (Παπαρούνας), Μπάρντι, Χατζηδημητρίου, Λούβρος (Μήτρου), Μπουρντουζιάν (Κλόντι).

Γ ΕΘΝΙΚΗ-4ος ΟΜΙΛΟΣ

Η 19η αγωνιστική

Σήμερα

Σούλι Παραμυθιάς-Θιναλιακός 1-0

Κυριακή 9/2/20

Τηλυκράτης-ΠΑΣ Πρέβεζα

Αναγέννηση Άρτας-Αχέρων Καναλακίου

Ναυπακτιακός Αστέρας-Απόλλων Ευπαλίου

ΑΕ Μεσολογγίου-ΑΟ Ανατολής

ΑΕ Λευκίμμης-Μακεδονικός Φούφα

Αστέρας Ιτέας-ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3 (α.α)

Η βαθμολογία (18 αγων)

ΑΕΠ Καραγιαννίων 40

Αναγέννηση Άρτας 38

Σούλι Παραμυθιάς 37*

Αχέρων Καναλακίου 34

Θιναλιακός 27*

Τηλυκράτης 26

Μακεδονικός Φούφα 25

ΑΟ Ανατολής 23

ΑΕ Λευκίμμης 22

ΠΑΣ Πρέβεζας 19

Ναυπακτιακός Αστέρας 18

ΑΕ Μεσολογγίου 18

Απόλλων Ευπαλίου 13

Αστέρας Ιτέας  ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: * Έναν αγώνα περισσότερο

                      

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!