Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Βλάβη σε καταπέλτη πλοίου στη Λευκίμμη

Ενημερώθηκε χθες απόγευμα η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΛΕΥΚΙΜΜΗ” Ν.Π. 10870, για βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου,πριν τον απόπλου του για εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμένα Λευκίμμης , για το λιμένα Ηγουμενίτσας.
Στην περιοχή μετέβη στέλεχος του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων, όπου διαπίστωσε θραύση του συστήματος ανύψωσης καταπέλτη.
Από την Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες των επόμενων δρομολογίων προωθήθηκαν στο λιμένα Ηγουμενίτσας με έτερο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!